Vi välkomnar Rising Star till Cup Denmark 2019!
Vi tog pulsen på tränaren innan deras ankomst till sommaren:

Varför valde ni just Cup Denmark?
Detta kommer att bli vår 6: e sommar tur med vår akademi i Europa. Under de senaste åren har vi deltagit i Norway Cup och Dana Cup. Men i år, 2019, så bestämde vi oss för att det skulle vara bra att byta scenarier för vår turneringsvecka och uppleva Köpenhamns stad i kombination med en fantastisk turnering med bra faciliteter i Bröndby.

Vad ser ni mest fram emot gällande Cup Denmark?
Möjligheten för alla våra stigande stjärnor att resa tillsammans med att spela fotboll på sommaren är något speciellt, vi njuter av en veckas träningsläger i Portugal, Faro, vid Colina Verde Sports Resort innan vi anländer till Köpenhamn och detta kommer att förbereda alla våra lag perfekt för roliga men konkurrenskraftigt spel i Cup Denmark. Vi är glada att spela mot nya lag och njut av fotbollsfesten som alltid finns vid sådana turneringar.

Hur förbereder ni er för turneringen?
Förutom veckans träningsläger i Portugal innan vi kommer till Cup Denmark, kommer våra spelare som är massiva fotbollsentusiaster att träna och spela matcher, turneringar och viktigt att hålla upp bra akademiker under veckorna och månaderna före vår ankomst i Europa den 23 juli.

Categories: Senaste nytt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *